Sydpolen hjälper där det behövs!

Behöver du hjälp med trädgårdsarbete, hund-kattvakt, målning, flyghavreplockning o.s.v. Sydpolen kan vara lösningen. Här finns arbetsvilliga ungdomar som gärna kommer och ger dej ett handtag! 

Hur gör jag om jag vill ha hjälp?

Du ringer Maria, 040 578 3198 måndag-torsdag kl. 9-13 och berättar vad du behöver hjälp med och när du vill få uppdraget utfört (ring några dagar på förhand!) Maria kontaktar en lämplig ungdom, bekräftar till dig vem som kommer, och efter utfört arbete kommer en räkning hem till dig. Våra ungdomar kostar 12 €/timme/ungdom. Du har rätt att få hushållsavdrag då du anlitat Sydpolen.

För att hindra smittspridning håller våra ungdomar avstånd och utför endast utomhusarbete.

Hur gör jag om jag vill jobba?

Om du är 14 år fyllda har du möjlighet att komma med i 4H:s Sydpolen! Vi förmedlar arbetskraft till hushåll, det kan vara att klippa gräs, bära in ved, sköta djur o.s.v.

Du behöver inga förkunskaper, de enda krav vi har är att du är punktlig, artig då du åker till uppdragsgivarna och gör ditt bästa! För utfört arbete får du avtalsenlig lön.

Vill du vara med? Kontakta Maria, per e-post maria.osterberg@fs4h.fi så berättar jag mera!

Obs, alla ungdomar som är med i Sydpolen skall vara medlem i Kristinestads 4H, detta för att olycksfallsförsäkringen skall vara i kraft. Klicka här om du inte ännu är medlem.

Som 15-åring kan du också grunda ditt eget 4H-företag. Kombinera intresse med nöje? Trädgårdsarbete , djurskötsel, bakning eller kanske barnvakt? Du som har haft UF-företag i högstadiet kan fortsätta med din affärsverksamhet som ett 4H-företag. Tag kontakt med Maria!
Back to top of page